logo_live_mob

     Un oraș din Republica Dominicană a dat unei străzi numele lui Ellen G. White, ca recunoaștere a contribuției ei în lume prin lucrările sale despre Dumnezeu, sănătate și familie.

Strada Elena G. de White din La Romana, un oraș de 127.000 de locuitori, este prima stradă din lume care poartă numele lui Ellen White. Primarul La Romana, Maritza Suero, a anunțat redenumirea Străzii 7 în Strada Elena G. de White în cadrul unei ceremonii la care au participat Președintele Bisericii Adventiste mondiale Ted N. C. Wilson și alți lideri ai bisericii.

„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a saluta asemenea personalități ale lumii creștine în orașul La Romana, pe care l-am declarat „orașul lui Dumnezeu”, a spus Suero, urându-le bun venit liderilor mondiali și locali și membrilor Bisericii Adventiste.

Wilson le-a mulțumit liderilor locali pentru gest, pentru demersurile lor în promovarea libertății religioase și pentru eforturile de comemorare a lucrării lui Ellen G. White.

„Acest eveniment ne amintește de istoria noastră și de modul în care Dumnezeu ne-a condus ca Biserică Adventistă de Ziua a Șaptea”, a spus Wilson, mulțumindu-i primarului în numele liderilor bisericii. „Credem că Ellen G. White a primit viziunile din partea lui Dumnezeu nu pentru a-și aduce ei onoare, ci pentru a-i îndruma pe oameni spre Biblie și spre Dumnezeul cerurilor”, a adăugat Wilson. „Lucrările ei pe teme precum sănătatea, familia, publicațiile, relațiile cu oamenii, subiecte religioase, studii biblice și educația, sunt instrucțiuni pentru noi. Credincioșii adventiști de ziua a șaptea sunt cetățeni care respectă legile deoarece ei cred că urmează sfatul cerului.”

Consilierul districtual Wanchy Medina a fost cel care a propus redenumirea străzii.

Medina, care a crescut într-o familie adventistă, a fost inspirat să o recunoască pe Ellen G. Whtie, deoarece aceasta a fost o autoritate care a adus o contribuție semnificativă lumii în domenii precum sănătatea și multe altele, a spus acesta. Strada se află în apropierea Bisericii Adventiste La Fe din Villa Alacran.

Spre încheierea ceremoniei, președintele Consiliului Municipal a făcut un anunț surpriză: orașul urma să doneze un teren în partea de vest a orașului pentru construirea unei biserici. Anunțul a fost întâmpinat cu aplauze, deoarece în prezent nu există o biserică adventistă în zonă, spun liderii Bisericii.

„Acest eveniment este foarte important pentru credincioșii noștri de aici”, a spus Cesario Acevedo, Președintele Bisericii Adventiste din Republica Dominicană.

(adventist.ro)

Copyright © 2019 emausMADRID | Toate drepturile rezervate.
Sus
Urmărește-ne pe:                        
ABONAȚI-VĂ LA BULETINUL NOSTRU!
ÎNSCRIEREA DVS. A FOST TRIMISĂ
VĂ MULȚUMIN!
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheS5zdHJlYW1raXQudHYvY29udGVudC9jaGFubmVsL2VtYXVzbWFkcmlkL2xpdmUvZW1hdXNtYWRyaWQucGxheWVyLmh0bWwvcXVhbGl0eV9zZWxlY3RvciIgd2lkdGg9IDEwMCU7IGhlaWdodD0gMTAwJTsgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwIiBtYXJnaW5oZWlnaHQ9IjAiIHNjcm9sbGluZz0ibm8iIGFsaWduPSJjZW50ZXIiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0idHJ1ZSIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPSJ0cnVlIiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiIG9hbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiIG1zYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPSJ0cnVlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGhlaWdodDogMTAwJTsgIiBfbWNlX3N0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgaGVpZ2h0OiAxMDAlOyIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsaWduPSJjZW50ZXIiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMCIgbWFyZ2lud2lkdGg9IjAiIGhzcGFjZT0iMCIgdnNwYWNlPSIwIiANCnNyYz0iaHR0cDovL3BsYXkuc3RyZWFta2l0LnR2L2NvbnRlbnQvY2hhbm5lbC9lbWF1c21hZHJpZC9saXZlL2VtYXVzbWFkcmlkLnBsYXllci5odG1sL3F1YWxpdHlfc2VsZWN0b3IiPg0KPC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNTI2OTI4NTc/YXV0b3BsYXk9MSZjb2xvcj1mZjE4MDgmdGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wIiB3aWR0aD0iNjk2IiBoZWlnaHQ9IjM1OSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHdlYmtpdGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4gYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==