logo_live_mob

Divizia Inter-America a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea se pregătește să pună în practică unul dintre cele mai ambițioase proiecte de evenghelizare: lansarea a trei noi canale de televiziune prin satelit.

 Noile canale se vor alătura rețelei mondiale de televiziune “Hope Channel” și vor difuza mesajul de speranță și mântuire în cele trei limbi principale vorbite în Divizia Inter-Americana (DIA) – spaniolă, engleză și franceză.

 „Acest proiect ne aparține tuturor și trebuie să slujim împreună pentru a-l duce la bun sfârșit”, a spus pastorul Leon B. Wellington, Director de Comunicare al D.I.A., la reuniunea consultativă organizată recent în Miami, Florida. La întâlnire au participat peste 60 de lideri de comunicare și specialiști în domeniul tehnic mass-media de pe întreg teritoriu al Diviziunii.

 „De ani de zile, ne bucurăm de binecuvântările “Hope Channel”, care ne ajută să răspândim adevărul credinței noastre, iar acum avem privilegiul de a avea încă 3 posturi TV care vor ajunge în fiecare casă din teritoriul Diviziei Inter-Americane”, a declarat pastorul Leito.

„Obiectivul nostru principal în legătură cu noile canale este de a prezenta Evanghelia în această regiune într-un context cultural relevant, care să ofere oportunități pentru toate grupurile lingvistice, precum și pentru a oferi asistență directă telespectatorilor care doresc un răspuns spiritual la provocările lor de zi cu zi”, a explicat Wellington.

 Canalele se vor numi Hope Channel Americas, Hope Channel Caraibe, și Hope Channel Français. Brad Thorp, președintele “Hope Channel” i-a felicitat pe liderii D.I.A. pentru înființarea celor 3 noi canale.

 „Hope Channel are rolul de comunicator care influențează și proiectează imaginea Bisericii Adventiste, este fereastra către lume care arată cine suntem ca biserică și care transmite compasiunea lui Hristos prin programele sale”, a spus pastorul Thorp.

 „Avem nevoie de predici bune, de expertiză tehnică la fiecare program și mai ales avem nevoie ca acest sentiment de compasiune să fie perceput intim și personal de fiecare om”, a adăugat el.

 „Conceperea unei serii de programe pentru a umple trei canale va fi primul pas înainte de lansarea canalelor, a spus Thorp. În mod normal, pentru lansarea unui canal, trebuie să existe cel puțin 1.000 de programe disponibile în arhivă și capacitatea de a realiza emisiuni noi”, a explicat el.

 Hope Channel Français promite să devină cel mai important canal nu numai în regiunile de limbă franceză din Divizia Inter-America, ci și la nivel mondial, datorită colaborării cu Uniunea Antilele Franceze și Guyana, Biserica Adventistă din Canada și Divizia Inter-Europeană care acoperă populații francofone din Franța, Belgia și Elveția.

 „Avem șapte Divizii în lume în care se vorbește limba franceză, iar această colaborare este și mai fructuoasă cu diversitatea culturală”, a spus Corrado Cozzi, Director de Comunicare al Diviziei Inter-Europene.

 Liderii D.I.A speră ca lansarea celor 3 canale va avea loc în cursul acestui an. Sub numele de Hope Channel Inter-America, noile canale vor fi difuzate în America de Nord, America Centrală, Caraibe, America de Sud și de asemenea, vor putea fi recepționate și în alte zone prin satelit.

 

(Sursa: Afirmativ.com)

Copyright © 2019 emausMADRID | Toate drepturile rezervate.
Sus
Urmărește-ne pe:                        
ABONAȚI-VĂ LA BULETINUL NOSTRU!
ÎNSCRIEREA DVS. A FOST TRIMISĂ
VĂ MULȚUMIN!
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheS5zdHJlYW1raXQudHYvY29udGVudC9jaGFubmVsL2VtYXVzbWFkcmlkL2xpdmUvZW1hdXNtYWRyaWQucGxheWVyLmh0bWwvcXVhbGl0eV9zZWxlY3RvciIgd2lkdGg9IDEwMCU7IGhlaWdodD0gMTAwJTsgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwIiBtYXJnaW5oZWlnaHQ9IjAiIHNjcm9sbGluZz0ibm8iIGFsaWduPSJjZW50ZXIiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0idHJ1ZSIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPSJ0cnVlIiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiIG9hbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiIG1zYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPSJ0cnVlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGhlaWdodDogMTAwJTsgIiBfbWNlX3N0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgaGVpZ2h0OiAxMDAlOyIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsaWduPSJjZW50ZXIiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMCIgbWFyZ2lud2lkdGg9IjAiIGhzcGFjZT0iMCIgdnNwYWNlPSIwIiANCnNyYz0iaHR0cDovL3BsYXkuc3RyZWFta2l0LnR2L2NvbnRlbnQvY2hhbm5lbC9lbWF1c21hZHJpZC9saXZlL2VtYXVzbWFkcmlkLnBsYXllci5odG1sL3F1YWxpdHlfc2VsZWN0b3IiPg0KPC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNTI2OTI4NTc/YXV0b3BsYXk9MSZjb2xvcj1mZjE4MDgmdGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wIiB3aWR0aD0iNjk2IiBoZWlnaHQ9IjM1OSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHdlYmtpdGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4gYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==